Sledovať
Jadza Lejkova
Jadza Lejkova
PhD. student, Faculty of Chemical and Food Technology, Institute of Biochemistry, Nutrition and
Overená e-mailová adresa na: stuba.sk
Názov
Citované v
Citované v
Rok
Mycobiota and mycotoxins in bee pollen collected from different areas of Slovakia
M Kačániová, M Juráček, R Chlebo, V Kňazovická, M Kadasi-Horáková, ...
Journal of Environmental Science and Health, Part B 46 (7), 623-629, 2011
672011
Antibiotic resistance of Enterobacteriaceae genera and Salmonella spp., Salmonella enterica ser. typhimurium and enteritidis isolated from milk, cheese and other dairy products …
L Hleba, M Kacaniova, J Pochop, J Lejkova, J Cubon, S Kunova
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences 1 (1), 1-20, 2011
172011
Antibiotic resistance of Enterobacteriaceae species associated with faecal bacterial cenosis of ducks
L Hleba, M Kačániová, J Lejková, J Pochop
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies 44 (1), 408-408, 2011
92011
The StepOne real-time polymerase chain reaction detection of Salmonella sp., Salmonella enterica ser. typhimurium and enteritidis in milk and meat
J Pochop, M Kačániová, L Hleba, J Lejková, M Fikselová, S Kunová, ...
Journal of Environmental Science and Health, Part B 46 (8), 697-702, 2011
52011
Bee products effect to microbial colonization of chickens gastrointestinal tract
HA Miroslava Kačániová, Peter Haščík, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Martin ...
Potravinárstvo 5 (microorganisms, bee products), 372-376, 2011
52011
Antibiotic resistance of enterobacteriaceae species isolated from pork meat
Ľ Gajdošová, M Kačániová, B Bobček, J Lejková, L Hleba, J Čuboň
Animal Physiology, 57-62, 2011
22011
Antibacterial susceptibility of Lactobacilli isolated from pork meat of conventional breeding
B Bobček, Ľ Gajdošová, M Kačániová, J Lejková, L Hleba, V Kmeť
Biotechnology in Animal Husbandry 27 (3), 799-807, 2011
12011
Identifikácia baktérií rodu Lactobacillus a Lactococcus v sudovanom ovčom syre multiplexnou PCR
T Lejková, Jadža - Valík, Ľubomír - Kuchta
Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014, 2014
2014
Aplikácia Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri diferenciácii a identifikácii kyslomliečnych bakterií v bryndzi
Ľ Lejková, Jadža -- Kuchta, Tomáš -- Ženišová, Katarína -- Valík
Trendy v potravinárstve 18 (1), 12, 2013
2013
Diferenciácia a identifikácia kyslomliečnych baktérií v bryndzi pomocou FT-IR spektroskopie
T Lejková Jadža - Valík Ľubomír- Kuchta
VI. vedecká konferencia "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 71, 2013
2013
Využitie Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri identifikácii kyslomliečnych baktérií v bryndzi
T Lejková, Jadža -- Valík, Ľubomír -- Kuchta
Interaktívna Konferencia Mladých vedcov 2013, 9-10, 2013
2013
Fourierova transformácia infračervenej spektroskopie a jej využitie pri identifikácii mliečnych baktérií v bryndzi
T Lejková, Jadža -- Valík, Ľubomír -- Kuchta
V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 100, 2012
2012
Lactobacillus genus identification isolated from gastrointestinal tract of chickens after application of propolis using FISH and RTQ PCR methods
J Lejková
Xenobiotics, 169-180, 2012
2012
Page 1 REGULAR ARTICLE ANTIBIOTIC RESISTANCE OF ENTEROBACTERIACEAE GENERA AND SALMONELLA SPP., SALMONELLA ENTERICA SER. TYPHIMURIUM AND ENTERITIDIS ISOLATED FROM MILK, CHEESE …
L Hleba, M Kačániová, J Pochop, J Lejková, J Čubon, S Kunová
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences 1 (1), 2011
2011
Presence of microorganisms in sheep milk products
MM Miroslava Kačániová, Jadža Lejková, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Martina ...
Soil, plant and food interactions, 575-580, 2011
2011
Propolis and its antimicrobial effects
JM Miroslava Kačániová, Jadža Lejková, Martin Melich, Vladimíra Kňazovická ...
8 Soil, plant and food interactions, 581-586, 2011
2011
Vplyv včelieho peľu na moduláciu črevnej mikroflóry výkrmových kurčiar
JČ Miroslava Kačániová, Jadža Lejková, Peter Haščík
Proteiny 2011, 62-66, 2011
2011
Mycobiota of selected Slovak origin wines (production year 2009) during the vinification with focus on the Aspergillus and Penicillium genera and thier potential mycotoxin …
MM Zuzana Barboráková, Dana Tančinová, Jadža Lejková, Zuzana Mašková, Mária ...
Potravinárstvo 5 (wine, fermentation, mycobiota), 109-116, 2011
2011
Characteristic of microbial community during fermentation of stum
JM Jadža Lejková, Soňa Javoreková, Miroslava Kačániová, Ivana Nováková ...
Potravinárstvo 5 (wine, lactobacilli, yeast, fermentation), 145-150, 2011
2011
Comparison of Antibiotic Resistance Profile between Salmonella Spp., Salmonella Enterica Ser. Typhimurium and Enteritidis and Escherichia Coli Isolated from Rectal Swabs of Chicken
L Hleba, M Kačániová, J Lejková, J Pochop
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies 44 (1), 401-401, 2011
2011
Systém momentálne nemôže vykonať operáciu. Skúste to neskôr.
Články 1–20