Mycobiota and mycotoxins in bee pollen collected from different areas of Slovakia M Kačániová, M Juráček, R Chlebo, V Kňazovická, M Kadasi-Horáková, ... Journal of Environmental Science and Health, Part B 46 (7), 623-629, 2011 | 67 | 2011 |
Antibiotic resistance of Enterobacteriaceae genera and Salmonella spp., Salmonella enterica ser. typhimurium and enteritidis isolated from milk, cheese and other dairy products … L Hleba, M Kacaniova, J Pochop, J Lejkova, J Cubon, S Kunova Journal of microbiology, biotechnology and food sciences 1 (1), 1-20, 2011 | 17 | 2011 |
Antibiotic resistance of Enterobacteriaceae species associated with faecal bacterial cenosis of ducks L Hleba, M Kačániová, J Lejková, J Pochop Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies 44 (1), 408-408, 2011 | 9 | 2011 |
The StepOne real-time polymerase chain reaction detection of Salmonella sp., Salmonella enterica ser. typhimurium and enteritidis in milk and meat J Pochop, M Kačániová, L Hleba, J Lejková, M Fikselová, S Kunová, ... Journal of Environmental Science and Health, Part B 46 (8), 697-702, 2011 | 5 | 2011 |
Bee products effect to microbial colonization of chickens gastrointestinal tract HA Miroslava Kačániová, Peter Haščík, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Martin ... Potravinárstvo 5 (microorganisms, bee products), 372-376, 2011 | 5 | 2011 |
Antibiotic resistance of enterobacteriaceae species isolated from pork meat Ľ Gajdošová, M Kačániová, B Bobček, J Lejková, L Hleba, J Čuboň Animal Physiology, 57-62, 2011 | 2 | 2011 |
Antibacterial susceptibility of Lactobacilli isolated from pork meat of conventional breeding B Bobček, Ľ Gajdošová, M Kačániová, J Lejková, L Hleba, V Kmeť Biotechnology in Animal Husbandry 27 (3), 799-807, 2011 | 1 | 2011 |
Identifikácia baktérií rodu Lactobacillus a Lactococcus v sudovanom ovčom syre multiplexnou PCR T Lejková, Jadža - Valík, Ľubomír - Kuchta Interaktívna konferencia Mladých vedcov 2014, 2014 | | 2014 |
Aplikácia Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri diferenciácii a identifikácii kyslomliečnych bakterií v bryndzi Ľ Lejková, Jadža -- Kuchta, Tomáš -- Ženišová, Katarína -- Valík Trendy v potravinárstve 18 (1), 12, 2013 | | 2013 |
Diferenciácia a identifikácia kyslomliečnych baktérií v bryndzi pomocou FT-IR spektroskopie T Lejková Jadža - Valík Ľubomír- Kuchta VI. vedecká konferencia "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 71, 2013 | | 2013 |
Využitie Fourierovej transformácie infračervenej spektroskopie pri identifikácii kyslomliečnych baktérií v bryndzi T Lejková, Jadža -- Valík, Ľubomír -- Kuchta Interaktívna Konferencia Mladých vedcov 2013, 9-10, 2013 | | 2013 |
Fourierova transformácia infračervenej spektroskopie a jej využitie pri identifikácii mliečnych baktérií v bryndzi T Lejková, Jadža -- Valík, Ľubomír -- Kuchta V. vedecká konferencia Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, 100, 2012 | | 2012 |
Lactobacillus genus identification isolated from gastrointestinal tract of chickens after application of propolis using FISH and RTQ PCR methods J Lejková Xenobiotics, 169-180, 2012 | | 2012 |
Page 1 REGULAR ARTICLE ANTIBIOTIC RESISTANCE OF ENTEROBACTERIACEAE GENERA AND SALMONELLA SPP., SALMONELLA ENTERICA SER. TYPHIMURIUM AND ENTERITIDIS ISOLATED FROM MILK, CHEESE … L Hleba, M Kačániová, J Pochop, J Lejková, J Čubon, S Kunová Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences 1 (1), 2011 | | 2011 |
Presence of microorganisms in sheep milk products MM Miroslava Kačániová, Jadža Lejková, Lukáš Hleba, Jaroslav Pochop, Martina ... Soil, plant and food interactions, 575-580, 2011 | | 2011 |
Propolis and its antimicrobial effects JM Miroslava Kačániová, Jadža Lejková, Martin Melich, Vladimíra Kňazovická ... 8 Soil, plant and food interactions, 581-586, 2011 | | 2011 |
Vplyv včelieho peľu na moduláciu črevnej mikroflóry výkrmových kurčiar JČ Miroslava Kačániová, Jadža Lejková, Peter Haščík Proteiny 2011, 62-66, 2011 | | 2011 |
Mycobiota of selected Slovak origin wines (production year 2009) during the vinification with focus on the Aspergillus and Penicillium genera and thier potential mycotoxin … MM Zuzana Barboráková, Dana Tančinová, Jadža Lejková, Zuzana Mašková, Mária ... Potravinárstvo 5 (wine, fermentation, mycobiota), 109-116, 2011 | | 2011 |
Characteristic of microbial community during fermentation of stum JM Jadža Lejková, Soňa Javoreková, Miroslava Kačániová, Ivana Nováková ... Potravinárstvo 5 (wine, lactobacilli, yeast, fermentation), 145-150, 2011 | | 2011 |
Comparison of Antibiotic Resistance Profile between Salmonella Spp., Salmonella Enterica Ser. Typhimurium and Enteritidis and Escherichia Coli Isolated from Rectal Swabs of Chicken L Hleba, M Kačániová, J Lejková, J Pochop Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies 44 (1), 401-401, 2011 | | 2011 |