Založiť si vlastný profil
Verejný prístup
všetky položky32 článkov
70 článkov
dostupné
nedostupné
Na základe mandátov na financovanie
Spoluautori
- Takao NaganoDepartment of Food Science, Ishikawa Prefectural UniversityOverená e-mailová adresa na: ishikawa-pu.ac.jp
- Nan YangHubei University of TechnologyOverená e-mailová adresa na: hbut.edu.cn
- Makoto Takemasa東京電機大学Overená e-mailová adresa na: physics.soft-matter.org
- Rungnaphar PongsawatmanitAssociate Professor of Food Engineering, Department of Product Development, Kasetsart UniversityOverená e-mailová adresa na: ku.ac.th
- Ian NortonProfessor of Chemical Engineering, University of BirminghamOverená e-mailová adresa na: bham.ac.uk
- Yiping CaoMassachusetts Institute of Technology, ETH ZurichOverená e-mailová adresa na: mit.edu
- Kenji KubotaGunma UniversityOverená e-mailová adresa na: gunma-u.ac.jp
- Kurt DragetOverená e-mailová adresa na: ntnu.no
- Kao WuProfessor, Hubei University of TechnologyOverená e-mailová adresa na: mail.hbut.edu.cn
- olayide lawalProfessor of Industrial Chemistry, Federal University Oye Ekiti, NigeriaOverená e-mailová adresa na: fuoye.edu.ng
- Seyed Mohammad Ali RazaviDepartment of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, IranOverená e-mailová adresa na: um.ac.ir
Sledovať
Katsuyoshi Nishinari
Professeur de sciene des aliments, Hubei University of Technology
Overená e-mailová adresa na: hbut.edu.cn - Domovská stránka