Založiť si vlastný profil
Verejný prístup
všetky položky2 články
0 článkov
dostupné
nedostupné
Na základe mandátov na financovanie
Spoluautori
- Karen Koefoed Petersensenior scientist, Aarhus University, Dapartment of Food ScienceOverená e-mailová adresa na: food.au.dk
- Palmiro PoltronieriCNROverená e-mailová adresa na: ispa.cnr.it
- francesca boariIstituto di Scienze delle Produzioni AlimentariOverená e-mailová adresa na: ispa.cnr.it
- cantore vitoCNR, Istituto di Scienze delle Produzioni AlimentariOverená e-mailová adresa na: ispa.cnr.it
- bernardo paceInstitute of Science of Food Production (ISPA) National Research Council (CNR)Overená e-mailová adresa na: ispa.cnr.it
- Dijana MihajlovićAssociate professor, University of Banja Luka, Faculty ofOverená e-mailová adresa na: agro.unibl.org
- Angelo SantinoScientist at the Italian National Research CouncilOverená e-mailová adresa na: ispa.cnr.it
- Pete HedleyJames Hutton InstituteOverená e-mailová adresa na: hutton.ac.uk
- Mirko KnezevicProfessor of Soil Science and Melioration, University of Montenegro, Biotechnical FacultyOverená e-mailová adresa na: ucg.ac.me
- Ana TopalovicBiotechnical Faculty, University of MontenegroOverená e-mailová adresa na: ucg.ac.me
- Vida Todorovićvanredni profesor, Univerzitet u Banjoj Luci, Poljoprivredni fakultetOverená e-mailová adresa na: agro.unibl.org
Sledovať
Natasa Cerekovic
Senior Consultant/Project Assistant/Researcher
Overená e-mailová adresa na: agro.unibl.org - Domovská stránka